Greita paieška
Receptai
Draugai

AVIETINIS TORTAS

AVIETINIS TORTAS
Rekomenduojame:
Įvertino 21 lankytojas 6

Gaminimo instrukcija:
  1. biskvitas iš 6kiaušinių;800gr.riebios grietinės;3pakeliai kietintojo;5šaukštai cukraus;500g.aviečių;šokolado drožlių apibarstymui ir širdelėms pakelio avietinės želės

  2. iškeptą biskvitą(aišku galima ir pirktini)dalinam i 3 dalisir pertepame su kremu-ir apibarstydami sluoksnius su avietėm...torto papuoškim iš želės išspaustom širdelėm ir apibarstom drožlėm...Skanaus ;)nebilgai laukti jau iki kvapnių aviečių atsiradimo...

Komentarai6
eka

sis receptas is zurnalo ir nuotrauka

Rasa Šmulkštytė

nesudėtingas,gimtadieniui kaip tik toks tortas

Rasa Šmulkštytė

nesudėtingas,gimtadieniui kaip tik toks tortas

jolanta kasputienė

tikrai skanus ir nesudėtingos gamybos torčiukas :)

gitana

avietės...m mmm m

lineta

na širdelės tai jau labai skaniai atrodo...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Česnakinis padažas kebabams Kugelis su cukinija Brendžio kokteilis su sultimis Virtos “gėlytės” Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!