Greita paieška
Receptai
Draugai

Avinžirnių kremas su krevetėmis

Avinžirnių kremas su krevetėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avinžirniai, konservuoti , 1 skardinė
  • Citrina , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Krevetės, tigrinės , 1 pundelis
  • Padažas, Tahini (skrudintų sezamų pastos) , 4 valgomieji šaukštai
  • Paprika, žalia , 1 vienetas
  • Paprika, raudona , 1 vienetas
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusausinti ir nusunkti avinžirnius. Smulkintuvu sutrinti avinžirnius, česnako skilteles, druską, citrinos sultis iki kreminės masės. Jei tyrė atrodo šiek tiek per tiršta, įpilti vieną šaukštą vandens. Gautą masę sudėti į indą ir palikti šiek tiek šaldytuve.

  2. Kubeliais supjaustyti paprikas ir sudėti jas į įkaitintą keptuvę. Suberti krevetes. Kept,i kol apskurs ir išgaruos esantis vanduo. Patiekti vieno kąsnio indeliuose. Įdėti avinžirnių kremą, ant viršaus uždėti krevetę ir papuošti krapais.

    Skanaus!

Čiop Čiop
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Kukurūzai su medumi Čenakai Troškintos kiaulienos kepenėlės Marinuota strimele Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!