Greita paieška
Receptai
Draugai

Avinžirnių sriuba

Avinžirnių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Grybai, džiovinti , 1 sauja
  • Svogūnai , 1 galva
  • Morkos , 1 vienetas
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Džiovinta paprika, saldžioji , 1 sauja
  • Krapai , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Avinžirniai , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Avinžirniu užpilti vandeniu, kad apsemtų, ir palaikyti 12-16 valandų.

  2. Kai avinžirniai išbrinks, užpilti vandeniu ir virti apie 30 minučių. Vandens pilkite priklausomai kokios sriubos norite, skystos ar tirštos.

  3. Svogūną, morką ir česnaką pakepinkite ir sudėkite į puodą.

  4. Įmaišykite smulkintus grybus, paprikas, prieskonius ir virkite dar apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Meida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Įdaryti makaronų vamzdeliai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos kepsniukai Šparaginių pupelių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!