Greita paieška
Receptai
Draugai

Avinžirnių sriuba

Avinžirnių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Grybai, džiovinti , 1 sauja
  • Svogūnai , 1 galva
  • Morkos , 1 vienetas
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Džiovinta paprika, saldžioji , 1 sauja
  • Krapai , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Avinžirniai , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Avinžirniu užpilti vandeniu, kad apsemtų, ir palaikyti 12-16 valandų.

  2. Kai avinžirniai išbrinks, užpilti vandeniu ir virti apie 30 minučių. Vandens pilkite priklausomai kokios sriubos norite, skystos ar tirštos.

  3. Svogūną, morką ir česnaką pakepinkite ir sudėkite į puodą.

  4. Įmaišykite smulkintus grybus, paprikas, prieskonius ir virkite dar apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Meida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Zrazai su trimis įdarais Folijoje keptos bulvės Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!