Greita paieška
Receptai
Draugai

Baklažanai

Baklažanai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 125 gramai
  • Šviesus alus , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Baklažanai , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną supjaustome griežinėliais. Pamerkiame pasūdytame vandenyje.

  2. Sviestą, miltus, alų, druską sumaišome. Paliekame, kol tešla pakyla.

  3. Į gautą tešlą įmaišome kiaušinių baltymus.

  4. Tešloje išvoliojame baklažanus ir pakepiname ant alyvuogių aliejaus. Labai skanu:)

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!