Greita paieška
Receptai
Draugai

Baklažanai su Parmezano sūriu

Baklažanai su Parmezano sūriu
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baklažanai , 1 vienetas
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Parmezano sūris , 100 gramų
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Graikiniai riešutai , 1 saujelė
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Šviežią baklažaną gerai nuplauname, supjaustome kelių centimetrų skersmens skrituliais.

  2. Baklažanus patepame trintu česnaku, užpilame šiek tiek sojos padažo ir guldome į gerai įkaitintą keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

  3. Trumpai apkepinusios vieną pusę, apverčiame baklažanus, ant kiekvieno uždėdami plonai apskritimais supjaustyto pomidoro griežinėlius. Apibarstome grūstais graikiškais riešutais ir tarkuotu parmezano sūriu.

  4. Užvožiame keptuvės dangtį ir leidžiame trumpam pasitroškinti, kol sūris išsilydys.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Nugarinės šašlykas Želė tortas „Vasarėlė“ Mėsos troškinys su daržovėmis Įdaryta cukinija Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!