Greita paieška
Receptai
Draugai
"BALANDĖLIAI "
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto;virtų;ryžių;faršo;morkų;obuoliukų rūgštesnių;prieskonių...
Į apvirto ir išskaidyto kopūsto lapo viduriuką dedam sutaisyto su virtais ryžiais ir suprieskuoniuoto faršo,sulankstom(kaip voko)formą;ir sluoksniuojam su sutarkuotom morkom ir obuoliais;verdam apie 60-90min.tiekiam su grietinės ir pomidorų padažo ir žalumynų padažu...skanaus
Komentarai4
- Komentuoti
pasaka2

obuoliai ....... ????????????????????????????
sisi

obuoliu ???? hm pirma kart girdziu !
jolanta kasputienė

na aš tai pat juos dievinu...
Vita Macienė

va balandėliams tai aš negaliu atsispirti:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!