Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltas grybų padažas

Baltas grybų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. virtu voveraiciu;
    grietines;
    aliejaus;
    miltu;
    prieskoniu;
    svogunu laisku;
    mesos sultinio.

  2. I keptuve pilame alieju ir sudedame voveraites smulkintas.Pakepe dedame 2 saukstus miltu.Pakepe pilame sultini ir pakaitiname, kol sutirsteje.Tada sudedame smulkintus svogunu laiskus,grietine ir paprieskoniuojame.Gerai ismaisome ir pora minuciu dar pasildome ant lengvos ugnies.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Blyneliai su cukinija Žemaičių blynai su faršu Pomidoru ir kiaušiniu salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!