Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltas grybų padažas

Baltas grybų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. virtu voveraiciu;
    grietines;
    aliejaus;
    miltu;
    prieskoniu;
    svogunu laisku;
    mesos sultinio.

  2. I keptuve pilame alieju ir sudedame voveraites smulkintas.Pakepe dedame 2 saukstus miltu.Pakepe pilame sultini ir pakaitiname, kol sutirsteje.Tada sudedame smulkintus svogunu laiskus,grietine ir paprieskoniuojame.Gerai ismaisome ir pora minuciu dar pasildome ant lengvos ugnies.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Sūrio padažas makaronams Vištienos kepsniukai Purūs keksiukai Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!