Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltas grybų padažas

Baltas grybų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. virtu voveraiciu;
    grietines;
    aliejaus;
    miltu;
    prieskoniu;
    svogunu laisku;
    mesos sultinio.

  2. I keptuve pilame alieju ir sudedame voveraites smulkintas.Pakepe dedame 2 saukstus miltu.Pakepe pilame sultini ir pakaitiname, kol sutirsteje.Tada sudedame smulkintus svogunu laiskus,grietine ir paprieskoniuojame.Gerai ismaisome ir pora minuciu dar pasildome ant lengvos ugnies.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Grybų padažas Čenakai Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!