Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltasis padažas

Baltasis padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sultinys, mėsos, 5 stiklinės
    Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
    Sviestas, 0.5 šaukšto
    Krapai, pjaustyti, 2 šaukštai
    Druska, pagal skonį
    Citrinos rūgštis, truputį

  2. Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
    Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos sriuba su kariu Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Cukinija žiemai "Donecko" Burokėlių salotos Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!