Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltųjų fungus grybų ir sojos lakštinių sriuba

Baltųjų fungus grybų ir sojos lakštinių sriuba
Baltųjų fungus grybų ir sojos lakštinių sriuba Baltųjų fungus grybų ir sojos lakštinių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Fungus grybai, baltieji , 1 pakelis
  • Sojų lakštiniai , 1 pakelis
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo , 1 litras
Gaminimo instrukcija:
  1. Baltuosius fungus grybus reiktų pasiruošti iš anksto : užpilkite juos šiltu vandeniu ir palikite valandai laiko.

  2. Kai jau turite suminkštėjusius grybus, nupilkite nuo jų vandenį, perplaukite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.

  3. Puode užvirkite vandenį (jo kiekį reguliuokite priklausomai nuo to, ar mėgstate skystesnes ar tirštesnes sriubas), sudėkite sojos lakštinius (aš naudojau 80g pakelį), suberkite mėgiamus prieskonius (aš naudoju džiovintų daržovių mišinį, paukštienos, kiaulienos, šašlykų, plovo ir salotų prieskonius), įberkite druskos, įpilkite sojos padažo ir virkite apie 5-7 minutes.

  4. Tuomet į puodą sudėkite kiniškus grybus ir virkite toliau dar apie 10-15 minučių.

  5. Jei nemėgstate sojos, ją galite pakeisti savo mėgiama mėsa, pavyzdžiui, vištiena (bet kadangi tai vegetarinis patiekalas, aš pasirinkau soją).

  6. Paprasta, greita ir skanu :)

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai1
vegetare

Oi, kaip mėgstu tuos kiniškus grybukus.. (mm)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvės su grybais kaimiškai Kugelis su cukinija Purūs blyneliai Kiaulienos troškinys grietinėlėje Česnakinis padažas su agurkais Mėsos troškinys su moliūgais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!