Baltųjų fungus grybų ir sojos lakštinių sriuba
- Fungus grybai, baltieji , 1 pakelis
- Sojų lakštiniai , 1 pakelis
- Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
- Vanduo , 1 litras
Baltuosius fungus grybus reiktų pasiruošti iš anksto : užpilkite juos šiltu vandeniu ir palikite valandai laiko.
Kai jau turite suminkštėjusius grybus, nupilkite nuo jų vandenį, perplaukite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
Puode užvirkite vandenį (jo kiekį reguliuokite priklausomai nuo to, ar mėgstate skystesnes ar tirštesnes sriubas), sudėkite sojos lakštinius (aš naudojau 80g pakelį), suberkite mėgiamus prieskonius (aš naudoju džiovintų daržovių mišinį, paukštienos, kiaulienos, šašlykų, plovo ir salotų prieskonius), įberkite druskos, įpilkite sojos padažo ir virkite apie 5-7 minutes.
Tuomet į puodą sudėkite kiniškus grybus ir virkite toliau dar apie 10-15 minučių.
Jei nemėgstate sojos, ją galite pakeisti savo mėgiama mėsa, pavyzdžiui, vištiena (bet kadangi tai vegetarinis patiekalas, aš pasirinkau soją).
Paprasta, greita ir skanu :)
- Komentuoti

Oi, kaip mėgstu tuos kiniškus grybukus.. (mm)
Panašūs receptai
Daugiau receptųPyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.
Rodyti kitą patarimą