Greita paieška
Receptai
Draugai

Bananinis pyragas

Bananinis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, bemielė , 1,5 kilogramo
  • Bananai , 6 vienetai
  • Rudas cukrus , 1 stiklinė
  • Romas , 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Margarinas , 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Plakta grietinėlė , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšildykite tešlą ir ja išklokite kepimo skardą (kraštelius užlenkite, kad vėliau dedant įdarą, jis neištekėtų). Tešlą kepkite apie 10 minučių vidutinio karštumo orkaitėje arba kaip nurodyta ant tešlos pakuotės.

  2. Margariną, rudąjį cukrų, romą ir citrinos sultis užvirinkite ir virkite kelias minutes, kol ištirps cukraus kristalai. Tada sumeskite pjaustytus bananus, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

  3. Paruoštą įdarą supilkite ant iškeptos tešlos, viršų pabarstykite šaukštu rudojo cukraus ir dar pakepkite orkaitėje apie 5 minutes.

  4. Patiekite atvėsintą ir supjaustytą porcijomis pyragą, papuoškite plakta grietinėle.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Virtos “gėlytės” Keksiukai su spanguolėmis Sūrio padažas makaronams Nugarinės šašlykas Šašlykas ruoštas majoneze
Reklama
Prisijunk prie mūsų!