Greita paieška
Receptai
Draugai

Bananinis pyragas

Bananinis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, bemielė , 1,5 kilogramo
  • Bananai , 6 vienetai
  • Rudas cukrus , 1 stiklinė
  • Romas , 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Margarinas , 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Plakta grietinėlė , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšildykite tešlą ir ja išklokite kepimo skardą (kraštelius užlenkite, kad vėliau dedant įdarą, jis neištekėtų). Tešlą kepkite apie 10 minučių vidutinio karštumo orkaitėje arba kaip nurodyta ant tešlos pakuotės.

  2. Margariną, rudąjį cukrų, romą ir citrinos sultis užvirinkite ir virkite kelias minutes, kol ištirps cukraus kristalai. Tada sumeskite pjaustytus bananus, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

  3. Paruoštą įdarą supilkite ant iškeptos tešlos, viršų pabarstykite šaukštu rudojo cukraus ir dar pakepkite orkaitėje apie 5 minutes.

  4. Patiekite atvėsintą ir supjaustytą porcijomis pyragą, papuoškite plakta grietinėle.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Šašlykas orkaitėje Sūrio padažas makaronams Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!