Greita paieška
Receptai
Draugai

Bananinis pyragas

Bananinis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, bemielė , 1,5 kilogramo
  • Bananai , 6 vienetai
  • Rudas cukrus , 1 stiklinė
  • Romas , 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Margarinas , 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Plakta grietinėlė , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšildykite tešlą ir ja išklokite kepimo skardą (kraštelius užlenkite, kad vėliau dedant įdarą, jis neištekėtų). Tešlą kepkite apie 10 minučių vidutinio karštumo orkaitėje arba kaip nurodyta ant tešlos pakuotės.

  2. Margariną, rudąjį cukrų, romą ir citrinos sultis užvirinkite ir virkite kelias minutes, kol ištirps cukraus kristalai. Tada sumeskite pjaustytus bananus, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

  3. Paruoštą įdarą supilkite ant iškeptos tešlos, viršų pabarstykite šaukštu rudojo cukraus ir dar pakepkite orkaitėje apie 5 minutes.

  4. Patiekite atvėsintą ir supjaustytą porcijomis pyragą, papuoškite plakta grietinėle.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Zuvu ikrai prie......... Sūrio padažas makaronams Kreminė svogūnų sriuba Koldūnai iš kukurūzų miltų Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!