Greita paieška
Receptai
Draugai

Bandelės prie arbatos

Bandelės prie arbatos
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bandelės, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Miltai , 250 gramų
  • Mielės , 10 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Margarinas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną pašildome (pienas turi būti šiltas, jokiu būdu neužvirinkite!).

  2. Miltus sumaišome su sausomis mielėmis.

  3. Į miltus supilame pašildytą pieną, cukrų, druska ir ištirpintą margariną arba sviestą.

  4. Viską suminkome į vientisą masę.

  5. Jei tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.

  6. Tešlą uždengiame ir paliekame pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad pakiltų.

  7. Pakilusią tešlą dar kartą išminkome.

  8. Formuojame pyragėlius. Aš dariau paprastos formos bandeles.

  9. Bandeles sudėjau į margarinu išteptą kepimo skardą ir palikau šiltai dar pusvalandžiui.

  10. Orkaitę įkaitinau iki 200 C. Pyragėlius aptepiau vandeniu ir kepiau 10-15 minučių.

  11. Labai skanu šiltos su arbata. :)

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Dešrelės su bulvėmis Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Grybų padažas Zrazai su trimis įdarais Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!