Greita paieška
Receptai
Draugai

Bandelės su naminiu česnakiniu padažu

Bandelės su naminiu česnakiniu padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bandelės, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Tešla, mielinė , 400 gramų
  • Dešra , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Jogurtas, natūralus , 100 gramų
  • Majonezas , 100 gramų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Prieskoniai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mielinę tešlą kočiojame iki 2-3 milimetrų storio.
    Sudedame dešrą, pjaustytą plonomis riekelėmis.
    Susukame kaip vyniotinį (kaip ruošiant cinamonines bandeles).
    Supjaustome norimo ilgio gabaliukais.

  2. Sudėjus į skardą, aptepame kiaušinio plakiniu.
    Galima apibarstyti mėgstamais prieskoniais.
    Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių.

  3. Česnakiniam padažui:
    Sumaišome natūralų jogurtą su majonezu, prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku. Gerai išmaišome.
    Padažas bus skanesnis jei pastovės bent 1 valandą šaldytuve.
    Patiekiant galima papuošti šviežiomis žolelėmis ar bandelėse naudota dešryte (susukti į rožytę ar pan.).

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs blyneliai Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Vištienos kotletai su pievagrybiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!