Greita paieška
Receptai
Draugai

Bandelės su obuoliais

Bandelės su obuoliais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mielės, sausos , 7 gramai
  • Cukrus , 100 gramų
  • Druskos , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 500 gramų
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Sviesto , 50 gramų
  • cukraus , 100 gramų
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti cukrų, obuolius, cinamoną ir troškinti, kol išgaruos susidariusios sultys. Ataušinti.

Pieną sumaišyti su mielėmis ir cukrumi. Miltus sumaišyti su druska. Į vidurį supilti pieno mišinį, įmušti kiaušinius, sudėti minkštą sviestą ir aliejų. Minkyti 5 – 10 minučių, kol tešla taps lygi ir elastinga. Išminkytą tešlą dėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti ir šiltai kildinti, kol padvigubės. Pakilusią tešlą padalinti į keturias dalis. Iš kiekvienos dalies iškočioti nelabai storą apskritimą ir jį supjaustyti į 8 dalis. Ant kiekvieno trikampio dėti šiek tiek įdaro, susukti kaip ragelį ir šiek tiek prispausti šonus, kad neišbėgtų įdaras.
Kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol bandelės gražiai parus, apie 15 minučių. Praaušusias bandeles pabarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Roma
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Astros kepsnys Krevetės grietinėlės padaže Naminė pica Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!