Greita paieška
Receptai
Draugai

Bandukai su mėsa

Bandukai  su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Margarinas , 30 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Veršienos faršas , 400 gramų
  • Kiaušinio tryniai , 1 vienetas
Tešlai:
  • Varškė , 180 gramų
  • Margarinas , 80 gramų
  • Miltai , 250 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu arba sviestu, druska, kiaušiniu ir miltais maišytais su kepimo milteliais.

  2. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą.

  3. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Juos visus su tuo margarinu ant kurio kepė, supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom.

  4. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaite 25 min. Skanaus

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai1
indra

labai skaniai atrodo:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Grybų padažas Zrazai su trimis įdarais Kukurūzai su medumi Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!