Greita paieška
Receptai
Draugai

Bandukai su mėsa

Bandukai  su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Margarinas , 30 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Veršienos faršas , 400 gramų
  • Kiaušinio tryniai , 1 vienetas
Tešlai:
  • Varškė , 180 gramų
  • Margarinas , 80 gramų
  • Miltai , 250 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu arba sviestu, druska, kiaušiniu ir miltais maišytais su kepimo milteliais.

  2. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą.

  3. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Juos visus su tuo margarinu ant kurio kepė, supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom.

  4. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaite 25 min. Skanaus

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai1
indra

labai skaniai atrodo:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Mieliniai čeburėkai Troškintos kiaulienos kepenėlės Pekino kopūstų salotos Taco Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!