Greita paieška
Receptai
Draugai

Bantukai

Bantukai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bemielė Sluoksniuota tešla , 500 gramų
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirktą bemielę sluoksniuotą tešlą išimam iš šaldytuvo, atšaldom pagal instrukciją ant įpakavimo.

  2. Kiekvieną tešlos lapelį perpjaunam išilgai per pusę į 3 dalis ir kiekvieną juostelę dar perpjaunam per pusę. Gausis stačiakampiai. Kiekvieną stačiakampį paėmę už galų sukam į priešingas puses, kol gausis bantukas. Viduriuką bantuko suspaudžiam tarp dviejų pirštų, kad kepant bantukas neatsisuktų.

  3. Po to visus bantukus išdėliojam ant kepimo popieriaus, paliekant po 2 centimetrus tarpelius tarp jų, nes kepant bantukai padidės.

  4. Pašaunam į įkaitintą orkaitę, kepam 15 min 200 laipsnių temperatūroj. Iškeptus ir ataušusius pabarstom cukraus pudra.
    Skanūs trapučiai tiesiog nepakartojami netikėtų svečių sutikimui ir tiesiog prie arbatėlės puodelio:)

Komentarai3
dfgh

nuo kada zagareliai vadinami baltukais kuo toliau tuo kvailyn pasaulis vis prasimano nesveiku pavadinimu is pirsto lauztu

Marijus

Zagareliai,kokie bantukai?

jolka

gražu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Taco Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Naminė pica Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!