Greita paieška
Receptai
Draugai

Barankos

Barankos
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 4 stiklinės
  • Šiltas vanduo , 1 stiklinė
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Sausos mielės , 7 gramai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Apvoliojimui:
  • Aguonos , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į šiltą vandenį suberiame mieles bei cukrų su druska. Pamaišome ir paliekame, kad suputotų.

  2. Išlydome sviestą, ataušiname ir pilame į mielių mišinį. Beriame miltus ir maišome. Turi būti tešla, nelimpanti prie rankų.

  3. Formuojame barankas, jas pavoliojame aguonose.

  4. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti šonkauliukai Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!