Greita paieška
Receptai
Draugai
Barankos
Kategorijos:
Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Tešlai:
- Miltai , 4 stiklinės
- Šiltas vanduo , 1 stiklinė
- Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
- Sausos mielės , 7 gramai
- Druska , 1 žiupsnelis
Apvoliojimui:
- Aguonos , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Į šiltą vandenį suberiame mieles bei cukrų su druska. Pamaišome ir paliekame, kad suputotų.
Išlydome sviestą, ataušiname ir pilame į mielių mišinį. Beriame miltus ir maišome. Turi būti tešla, nelimpanti prie rankų.
Formuojame barankas, jas pavoliojame aguonose.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Skanaus!
Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!