Greita paieška
Receptai
Draugai

Baravykų sriuba

Baravykų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baravykai , 1 kilogramas
  • Česnakai , 5 skiltelės
  • Itališkas kumpis (Prosciutto) , 4 riekės
  • Grietinėlė, šviežia , 250 mililitrų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Alyvuogių aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Bulvės , 3 vienetai
  • Miltai , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę susmulkintų petražolių, suberti nuplautus ir smulkiai supjaustytus baravykus bei bulves ir kaitinti, kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą laiko.

  2. Baigus troškinti, viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą. Išplakti grietinėlę be cukraus. Plonai griežinėliais supjaustyti kumį ir 5 minutes skrudinti orkaitėje.

  3. Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu, ant viršaus gražiai sudėti kumpio riekeles.


    Skanaus!

Čiop Čiop
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica Sūrio padažas makaronams Kukurūzai su medumi Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!