Greita paieška
Receptai
Draugai
Baravykų užtepelė
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Baravykai, švieži , 500 gramų
- Svogūnas , 1 vienetas
- Grietinėlė , 300 mililitrų
- Krapai , 1 pundelis
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Kuo smulkiau supjaustyti grybus. Sukapot krapusi. Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti iki taps auksinės spalvos. Tada kartu sudėti supjaustytus grybyus, pagardinti druska ir pipirais ir kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Pridėti kapotų krapų. Troškinti kelias minutės, uždengti. Palaikyti dar 5 minutės.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!