Greita paieška
Receptai
Draugai

Baravykų užtepelė

Baravykų užtepelė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baravykai, švieži , 500 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Grietinėlė , 300 mililitrų
  • Krapai , 1 pundelis
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Kuo smulkiau supjaustyti grybus. Sukapot krapusi. Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti iki taps auksinės spalvos. Tada kartu sudėti supjaustytus grybyus, pagardinti druska ir pipirais ir kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Pridėti kapotų krapų. Troškinti kelias minutės, uždengti. Palaikyti dar 5 minutės.

Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Karšti sumuštinukai su tunu Sūrio padažas makaronams Mėsos troškinys su daržovėmis Silkė su cinamonu Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!