Greita paieška
Receptai
Draugai

Baravykų užtepelė

Baravykų užtepelė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baravykai, švieži , 500 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Grietinėlė , 300 mililitrų
  • Krapai , 1 pundelis
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Kuo smulkiau supjaustyti grybus. Sukapot krapusi. Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti iki taps auksinės spalvos. Tada kartu sudėti supjaustytus grybyus, pagardinti druska ir pipirais ir kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Pridėti kapotų krapų. Troškinti kelias minutės, uždengti. Palaikyti dar 5 minutės.

Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Vištienos širdelių guliašas Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Grybų padažas Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!