Greita paieška
Receptai
Draugai

Batonas su sūriu ir česnaku

Batonas su sūriu ir česnaku
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Duona, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Parmezano sūris , 100 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Petražolės , 1 pundelis
Reikės:
  • Batonas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Įpjauname batoną tarsi pajustytume riekelėmis, bet ne iki galo.

  2. Sutarkuojame sūrį. Sukapojame petražoles.

  3. Kambario temperatūros sviestą išsukame su smulkiai sujaustytais česnakais, sūriu ir petražolėmis.

  4. Į kiekvieną batono įpjovą įdedame po šaukštelį sūrio masės.

  5. Batoną susukame į foliją.

  6. Kepame orkaitėje 20 minučių (200° C).

Receptą atsiuntė Austėja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Varškės apkepas Sojos pupelių kotletai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!