Greita paieška
Receptai
Draugai

Benedikto kiaušiniai

Benedikto kiaušiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Forminė duona , 2 vienetai
  • Šoninė , 2 riekės
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Actas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruošiame padažą: 1 kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Į trynį dėti druską, pilti šlakelį vandens. Šildyti garų vonelėje, dėti sviestą, citriną. Kai sviestas ištirpsta, plakame, kol padažas sutirštės.

  2. Ruošiame Benedikto kiaušinius: puode užviriname vandenį, pilame actą. Vanduo neturi burbuliuoti, bet būti labai karštas. Kiaušinį įmušti į puodą, leisti virtis 4 minutes. Išvirusį kiaušinį iškart dėti į šaltą vandenį, kad jis nebevirtų. Kiaušinius virti po vieną.

  3. Duoną paskrudinti. Šoninę apkepinti.

  4. Ant skrebučio dedame šoninę, kiaušinį, pilame padažo. Skanaus!

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Naminė pica Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!