Greita paieška
Receptai
Draugai

Benedikto kiaušiniai

Benedikto kiaušiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Forminė duona , 2 vienetai
  • Šoninė , 2 riekės
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Actas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruošiame padažą: 1 kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Į trynį dėti druską, pilti šlakelį vandens. Šildyti garų vonelėje, dėti sviestą, citriną. Kai sviestas ištirpsta, plakame, kol padažas sutirštės.

  2. Ruošiame Benedikto kiaušinius: puode užviriname vandenį, pilame actą. Vanduo neturi burbuliuoti, bet būti labai karštas. Kiaušinį įmušti į puodą, leisti virtis 4 minutes. Išvirusį kiaušinį iškart dėti į šaltą vandenį, kad jis nebevirtų. Kiaušinius virti po vieną.

  3. Duoną paskrudinti. Šoninę apkepinti.

  4. Ant skrebučio dedame šoninę, kiaušinį, pilame padažo. Skanaus!

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Blyneliai su cukinija Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu KRIAUŠIENĖ Pomidoru ir kiaušiniu salotos Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!