Greita paieška
Receptai
Draugai

Biskvitinės Valentino širdelės

Biskvitinės Valentino širdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aviečių uogienė , 6 valgomieji šaukštai
  • Avietės , 1 stiklinė
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
Biskvitui:
  • Kiaušiniai , 8 vienetai
  • Cukrus , 8 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 8 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinio trynius ir cukrų iki purumo.

  2. Įdėkite miltus ir viską išmaišykite.

  3. Išplakite baltymus ir palengva įmaišykite į tešlą iki vientisumo.

  4. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Jį patepkite sviestu.

  5. Tolygiai išskirstykite tešlą po formą.

  6. Kepkite 15 minučių iki 200 laipsnių įkaitinoje orkaitėje.

  7. Sumaišykite uogienę su vandeniu ir avietėmis.

  8. Šiek tiek pakaitinkite keptuvėje arba troškintuve.

  9. Iš biskvito išpjaukite širdelės formos gabaliukus. Kad būtų lengviau, iš pradžių galite pasidaryti trafaretą ir pagal jį pjaustyti. Daugiau širdelių gausis, jei pjausite puselėmis, o tik tuomet iš dviejų darysite širdeles.

  10. Gautas širdeles apipilkite šiltu uogų padažu.

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Pomidorų sriuba su ryžiais Karšti sumuštinukai su tunu Sojos faršu įdarytas baklažanas Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!