Greita paieška
Receptai
Draugai

Biskvitinės Valentino širdelės

Biskvitinės Valentino širdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aviečių uogienė , 6 valgomieji šaukštai
  • Avietės , 1 stiklinė
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
Biskvitui:
  • Kiaušiniai , 8 vienetai
  • Cukrus , 8 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 8 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinio trynius ir cukrų iki purumo.

  2. Įdėkite miltus ir viską išmaišykite.

  3. Išplakite baltymus ir palengva įmaišykite į tešlą iki vientisumo.

  4. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Jį patepkite sviestu.

  5. Tolygiai išskirstykite tešlą po formą.

  6. Kepkite 15 minučių iki 200 laipsnių įkaitinoje orkaitėje.

  7. Sumaišykite uogienę su vandeniu ir avietėmis.

  8. Šiek tiek pakaitinkite keptuvėje arba troškintuve.

  9. Iš biskvito išpjaukite širdelės formos gabaliukus. Kad būtų lengviau, iš pradžių galite pasidaryti trafaretą ir pagal jį pjaustyti. Daugiau širdelių gausis, jei pjausite puselėmis, o tik tuomet iš dviejų darysite širdeles.

  10. Gautas širdeles apipilkite šiltu uogų padažu.

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių žiedinių kopūstų troškinys Vištienos kepsniukai Dešrelės su bulvėmis Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Žemaičių blynai su faršu Keptas upėtakis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!