Biskvitinės Valentino širdelės
- Aviečių uogienė , 6 valgomieji šaukštai
- Avietės , 1 stiklinė
- Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai , 8 vienetai
- Cukrus , 8 valgomieji šaukštai
- Miltai , 8 valgomieji šaukštai
Išplakite kiaušinio trynius ir cukrų iki purumo.
Įdėkite miltus ir viską išmaišykite.
Išplakite baltymus ir palengva įmaišykite į tešlą iki vientisumo.
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Jį patepkite sviestu.
Tolygiai išskirstykite tešlą po formą.
Kepkite 15 minučių iki 200 laipsnių įkaitinoje orkaitėje.
Sumaišykite uogienę su vandeniu ir avietėmis.
Šiek tiek pakaitinkite keptuvėje arba troškintuve.
Iš biskvito išpjaukite širdelės formos gabaliukus. Kad būtų lengviau, iš pradžių galite pasidaryti trafaretą ir pagal jį pjaustyti. Daugiau širdelių gausis, jei pjausite puselėmis, o tik tuomet iš dviejų darysite širdeles.
Gautas širdeles apipilkite šiltu uogų padažu.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųNeleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!
Rodyti kitą patarimą