Greita paieška
Receptai
Draugai

Biskvitinis jogurto desertas su uogomis

Biskvitinis jogurto desertas su uogomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Kremui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 300 mililitrų
  • Jogurtas , 300 mililitrų
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
  • Likeris , 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji serbentai , 2 valgomieji šaukštai
Biskvitui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kiaušinio tryniai , 1 vienetas
  • Cukraus pudra , 0,3 stiklinės
  • Amareto likeris , 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai , 0,3 stiklinės
  • Kukurūzų miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušinio baltymai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį ir trynį sumaišome su cukraus pudra.

  2. Į kiaušinio plakinį suberiame miltus ir likerį. Išmaišome.

  3. Baltymus išplakame su druska iki putų.

  4. Baltymus supilame į biskvito tešlą ir atsargiai išmaišome.

  5. Kepame apie 20 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 160 C. Iškepusius atvėsiname.

  6. Grietinėlę sumaišome su jogurtu, likeriu ir cukrumi. Taip pat įberiame uogų. Galima šiek tiek citrinos sulčių.

  7. Į stiklines sluoksniuojame dalį kremo, stiklinės dydžio padarytus biskvito rutuliukus, tada vėl kremo ir taip toliau.

  8. Papuošiame ir tiekiame.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kava kitaip Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Grybų padažas Sojos pupelių kotletai Kreminė svogūnų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!