Greita paieška
Receptai
Draugai

Biskvitinis pyragas

Biskvitinis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 18 lankytojų

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Karštas vanduo , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 150 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 220 gramų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su karštu vandeniu, druska ir cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki putų. Po to įmaišyti aliejų.

  2. Miltus ir kepimo miltelius sumaišyti. Miltų mišinį sudėti į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišyti, supilti į skardą išklotą sviestiniu popieriumi.

  3. Kepti 200° C laipsnių orkaitėje ~40 minučių.

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Čenakai Kepta žuvis marinate Žemaičių blynai su faršu Mieliniai čeburėkai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!