Greita paieška
Receptai
Draugai

Biskvitinis pyragas

Biskvitinis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 19 lankytojų

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Karštas vanduo , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 150 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 220 gramų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su karštu vandeniu, druska ir cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki putų. Po to įmaišyti aliejų.

  2. Miltus ir kepimo miltelius sumaišyti. Miltų mišinį sudėti į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišyti, supilti į skardą išklotą sviestiniu popieriumi.

  3. Kepti 200° C laipsnių orkaitėje ~40 minučių.

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Šventiška žąsies krūtinelė Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!