Greita paieška
Receptai
Draugai

Blynai "Krepšeliai"

Blynai "Krepšeliai"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Pomidorai , 300 gramų
  • Svogūnai , 150 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Pienas , 500 mililitrų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai , 200 gramų
  • Kepimo milteliai , 1,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi, druska ir aliejumi. Įmaišykite pieną. Tuomet miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

  2. Iš tešlos kepkite plonus blynus per visą keptuvės plotį.

  3. Pakepinkite svogūnus (1 min.), sudėkite faršą, prieskonius ir kepinkite 5 min. Tuomet sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytus šviežius ar konservuotus pomidorus. Patroškinkite apie 15 minučių.

  4. Į kiekvieno blyno vidurį dėkite po šaukštą kiaulienos faršo įdaro ir susukite. Suriškite svogūno laišku.

Receptą atsiuntė Nida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepta žuvis marinate Virtų bulvių cepelinai su mėsa Želė tortas „Vasarėlė“ Daržovių troškinys su vištiena Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!