Greita paieška
Receptai
Draugai
Blynai su faršu ir raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Faršas, kiaulienos , 200 gramų
- Kopūstai , 200 gramų
- Padažas, pomidorų , 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
- Miltai , 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą ir iškepame labai plonus blynus.
Raugintus kopūstus (su morkomis) pakepiname pomidorų padaže, sudedame pakepintą faršą, įberiame prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant lietinių dedame po šaukštą įdaro, galus užlenkiame ir blyną susukame į volelį.
Kepame gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels (apie 6 min.). Skanaus!
Receptą atsiuntė Gintė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Arbūzas bus prinokęs, jei jo luoba blizgės, o pabeldus girdėsis švarus, skambus garsas.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!