Greita paieška
Receptai
Draugai

Blynai su grybais

Blynai su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Miltai , 200 gramų
  • Grybai , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Maišant kiaušinį, pieną, vandenį, miltus, paruošti vidutinio tirštumo tešlą.

  2. Džiovintus grybus išmirkyti ir sumalti. Jei naudojami šaldyti grybai – atšildyti, apvirti ir sumalti.

  3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberti susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiek apkepa, sudėti grybus, prieskonius ir gerai apkepti.

  4. Į keptuvę su aliejumi pilti po 2 šaukštus blynų tešlos, į vidurį dėti įdaro ir apkepinti abi puses. Patiekti su grietine ar šiltu grietinės padažu.

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Nugarinės šašlykas Folijoje kepta vištiena Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!