Greita paieška
Receptai
Draugai

Blyneliai

Blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 200 gramų
  • Krakmolo , 2 valgomieji šaukštai
  • Kefyras , 0,5 litro
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišyti miltus, krakmolą, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Suplakti kiaušinius, supilti į miltus.

  2. Supilti aliejų, kefyrą ir gerai išmaišyti.

  3. Iš gautos tešlos kepti blynus įkaitintoje keptuvėje. Blynus apversti tik po vieną kartą, kitaip jie subliukš. Apkepti kiekvieną blyno puselę po 2 minutes.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu Žemaičių blynai su faršu Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!