Greita paieška
Receptai
Draugai

Blyneliai su persikais ir medaus padažu

Blyneliai su persikais ir medaus padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grietinėlė 20% , 250 mililitrų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 60 gramų
  • Cukraus pudra , 25 gramai
  • Sviestas 82% , 10 gramų
  • Alyvuogių aliejus, purškiamas , 3 valgomieji šaukštai
  • Konservuotų persikų skystis , 1 valgomasis šaukštas
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Konservuoti persikai , 2 vienetai
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Vyšnios , 1 žiupsnelis
  • Mėlynės , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia gaminame tešlą blynams: išlydome sviestą (bet neįkaitiname), kiaušinius lengvai suplakame šluotele. Į kiaušinių plakinį beriame miltų, pilame grietinėlę, druską, cukraus pudrą. Būtinai gerai viską išmaišome. Pabaigoje įpilame ištirpusį sviestą. Vėl gerai viską išmaišome. Tešla turi gautis vienalytė, be jokių gumulėlių.

  2. Įkaitiname keptuvę, apipurškiame ją aliejumi arba konditerinio teptuko pagalba ištepame.

  3. Pasemiame šiek tiek tešlos ir tolygiai paskirstome po keptuvę.

  4. Kepame lietinį iš abiejų pusių maždaug po 60 sekundžių.

  5. Medų ištirpiname ir sumaišome su persikų konservų skysčiu.

  6. Pridedame į vidų persikų, obuolių skiltelių, uogų. Lietinius aplaistome padažu.

Receptą atsiuntė Alma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Purūs keksiukai Kiaulienos nugarinė su sūriu Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!