Greita paieška
Receptai
Draugai

Blynelių daržovių įdaras

Blynelių daržovių įdaras
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Morkos , 1 vienetas
  • Salierai , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 galva
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Blynai , 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošti iš miltų, pieno, kiaušinių, druskos lietinių tešlą. Palaikyti pusvalandį ir kepti. Lietinius kepti tikrai daugelis moka, tad smulkiai neaprašinėjau.

  2. Paruoštas daržoves sutarkuoti šiaudeliais, svogūną supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į karštus riebalus ir 5-7 min. patroškinti. Pagardinti prieskoniais, įmušti kiaušinį ir išmaišyti.

  3. Ant lietinio dėti po 2 šaukštelius įdaro ir suvynioti. Pavilgyti kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose (tačiau nebūtina), apkepti iš abiejų pusių. Patiekiant, apipilti lydytu sviestu, apibarstyti smulkintais krapais.
    Skanaus

Komentarai1
Viktorija

Saliero šaknys ar lapai?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Burokėlių salotos Miltiniai blynai Kugelis su cukinija Čenakai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!