Greita paieška
Receptai
Draugai

Blynelių suktinukai su ZIGMO lašiša ir žirnelių kremu

Blynelių suktinukai su ZIGMO lašiša ir žirnelių kremu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė , 400 gramų
  • Jogurtas , 100 gramų
  • Varškė, kremas , 100 gramų
Marinatui:
  • Druska
Kremui:
  • Žirneliai , 200 gramų
  • Grietinėlė , 100 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
Blynams:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Miltai , 100 gramų
  • Pienas , 100 gramų
  • Ciberžolė , 1 gramas
Krapų aliejus:
  • Krapai , 50 gramų
  • Vyno actas, baltojo , 10 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus , 100 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Blynelių gamyba: kiaušiniai išsukami, pilamas pienas, po truputį sudedami miltai ir ciberžolė. Viskas gerai išmaišoma. Keptuvėje išlydomas sviestas ir iškepami lietiniai blynai. Iškeptus blynelius reikia atvėsinti.


Kremo gamyba: žirneliai troškinami grietinėlėje 10 min. ant lėtos ugnies, po to dedamas sviestas ir viskas gerai sutrinama trintuve. Paruoštas kremas gardinamas druska.


Krapų aliejais gamyba: verdančiu vandeniu nuplikomi krapai, užpilami aliejumi, actu, pagardinama pipirais ir druska, viskas labai gerai sutrinama trintuvu.

Ant lietinio blyno tepamas varškės kremas, ant jo dedama lašiša ir susukama cilindro forma. Po to tvirtai įsukama į maistinę plėvelę ir palaikoma šaldytuve 2-3 val. Suktinukas supjaustomi griežinėliais ir sudedamas ant žirnelių kremo, šalia pilamas jogurtas ir pašlakstoma krapų aliejumi.

ZIGMAS
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Įdaryti makaronų vamzdeliai Virti briuselio kopūstai su sviestu Dešrelės su bulvėmis Raugintų kopūstų sriuba Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!