Blynelių suktinukai su ZIGMO lašiša ir žirnelių kremu
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė , 400 gramų
- Jogurtas , 100 gramų
- Varškė, kremas , 100 gramų
- Druska
- Žirneliai , 200 gramų
- Grietinėlė , 100 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Miltai , 100 gramų
- Pienas , 100 gramų
- Ciberžolė , 1 gramas
- Krapai , 50 gramų
- Vyno actas, baltojo , 10 gramų
- Saulėgrąžų aliejus , 100 gramų
- Druska
- Pipirai
Blynelių gamyba: kiaušiniai išsukami, pilamas pienas, po truputį sudedami miltai ir ciberžolė. Viskas gerai išmaišoma. Keptuvėje išlydomas sviestas ir iškepami lietiniai blynai. Iškeptus blynelius reikia atvėsinti.
Kremo gamyba: žirneliai troškinami grietinėlėje 10 min. ant lėtos ugnies, po to dedamas sviestas ir viskas gerai sutrinama trintuve. Paruoštas kremas gardinamas druska.
Krapų aliejais gamyba: verdančiu vandeniu nuplikomi krapai, užpilami aliejumi, actu, pagardinama pipirais ir druska, viskas labai gerai sutrinama trintuvu.
Ant lietinio blyno tepamas varškės kremas, ant jo dedama lašiša ir susukama cilindro forma. Po to tvirtai įsukama į maistinę plėvelę ir palaikoma šaldytuve 2-3 val. Suktinukas supjaustomi griežinėliais ir sudedamas ant žirnelių kremo, šalia pilamas jogurtas ir pašlakstoma krapų aliejumi.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą