Bolivinės balandos kepsneliai
- Bolivinės balandos kruopos , 350 gramų
- Kvietiniai miltai , 100 gramų
- Džiovinti pomidorai , 4 vienetai
- Svogūnas , 1 vienetas
- Druska , 3 arbatiniai šaukšteliai
- Ciberžolė , 3 žiupsneliai
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Išverdame bolivinės balandos kruopas pasūdytame vandenyje.
Supjaustome svogūnus mažais gabalėliais ir kepame, kol dailiai apskrus. Supjaustome džiovintus pomidorus, kiek įmanoma smulkiau.
Miltus sumaišome su žiupsneliu druskos, o į išvirusią košę įdedame supjaustytus džiovintus pomidorus, keptus svogūnus, pipirus, ciberžolės prieskonius ir gerai išmaišome. Į košę beriame miltus, išmaišome, kad masė taptų vientisa, formuojame nedidelius, maždaug 5 cm dydžio kepsnelius.
Kepsnelius kepame keptuvėje, aliejuje, kol šie gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Iškeptus bolivinės balandos kepsnelius apibarstome ciberžolės prieskoniais ir tiekiame ant stalo.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųBulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimą