Greita paieška
Receptai
Draugai

Bolivinės balandos kepsneliai

Bolivinės balandos kepsneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bolivinės balandos kruopos , 350 gramų
  • Kvietiniai miltai , 100 gramų
  • Džiovinti pomidorai , 4 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Ciberžolė , 3 žiupsneliai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame bolivinės balandos kruopas pasūdytame vandenyje.

  2. Supjaustome svogūnus mažais gabalėliais ir kepame, kol dailiai apskrus. Supjaustome džiovintus pomidorus, kiek įmanoma smulkiau.

  3. Miltus sumaišome su žiupsneliu druskos, o į išvirusią košę įdedame supjaustytus džiovintus pomidorus, keptus svogūnus, pipirus, ciberžolės prieskonius ir gerai išmaišome. Į košę beriame miltus, išmaišome, kad masė taptų vientisa, formuojame nedidelius, maždaug 5 cm dydžio kepsnelius.

  4. Kepsnelius kepame keptuvėje, aliejuje, kol šie gražiai apskrus iš abiejų pusių.

  5. Iškeptus bolivinės balandos kepsnelius apibarstome ciberžolės prieskoniais ir tiekiame ant stalo.

Receptą atsiuntė Aeilita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica Česnakinis padažas kebabams Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!