Greita paieška
Receptai
Draugai

Bolivinės balandos kepsneliai

Bolivinės balandos kepsneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bolivinės balandos kruopos , 350 gramų
  • Kvietiniai miltai , 100 gramų
  • Džiovinti pomidorai , 4 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Ciberžolė , 3 žiupsneliai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame bolivinės balandos kruopas pasūdytame vandenyje.

  2. Supjaustome svogūnus mažais gabalėliais ir kepame, kol dailiai apskrus. Supjaustome džiovintus pomidorus, kiek įmanoma smulkiau.

  3. Miltus sumaišome su žiupsneliu druskos, o į išvirusią košę įdedame supjaustytus džiovintus pomidorus, keptus svogūnus, pipirus, ciberžolės prieskonius ir gerai išmaišome. Į košę beriame miltus, išmaišome, kad masė taptų vientisa, formuojame nedidelius, maždaug 5 cm dydžio kepsnelius.

  4. Kepsnelius kepame keptuvėje, aliejuje, kol šie gražiai apskrus iš abiejų pusių.

  5. Iškeptus bolivinės balandos kepsnelius apibarstome ciberžolės prieskoniais ir tiekiame ant stalo.

Receptą atsiuntė Aeilita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Makaronai su pomidorais ir sūriu Kepta žuvis marinate Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kugelis su cukinija Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!