Braškinė svajonė
Biskvitui:
4 kiaušiniai,
150 g cukraus,
130 g miltų.
Braškių sluoksniui:
1 pakelis braškių želė,
1 stiklinė vandens,
400 g braškių.
Kremui:
1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi),
400 g grietinėlės,
2 tryniai,
100 g varškės,
3 šaukštai želatinos.
Ir dar braškių papuošimui.
Iš biskvitui skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškepame biskvitą. Atvėsusį biskvitą padaliname į 3 lakštus.
Į tortinę formą įklojame apatinį lakštą, ant jo sudedame nuplautas braškes ir užpilame pradėjusia stingti braškių želė.
10 min. laikome šaltai.
Antrą biskvito lakštą supjaustome žiedais. Kas antrą žiedą dedame ant sustingusio žele sluoksnio, o kitus padžioviname orkaitėje ir sumalame torto šonams papuošti.
Kremui suplakame grietinėlę, į ją įmaišome kondensuotą pieną, trynius, pertrintą varškę ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkintą bei ištirpintą želatiną.
2/3 kremo supilame ant biskvitinių žiedų.
Uždedame trečią lakštą ir supilame likusį kremą.
30 min. tortą laikome šaltai.
Tortą išimame iš formos, šonus apibarstome trupiniais, o viršų papuošiame braškėmis.
- Komentuoti

turetu buti labai skanu

gardu ir gražu...
Panašūs receptai
Daugiau receptųIš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą