Greita paieška
Receptai
Draugai

Braškinė svajonė

Braškinė svajonė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 2

Gaminimo instrukcija:
  1. Biskvitui:
    4 kiaušiniai,
    150 g cukraus,
    130 g miltų.

    Braškių sluoksniui:
    1 pakelis braškių želė,
    1 stiklinė vandens,
    400 g braškių.

    Kremui:
    1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi),
    400 g grietinėlės,
    2 tryniai,
    100 g varškės,
    3 šaukštai želatinos.
    Ir dar braškių papuošimui.

  2. Iš biskvitui skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškepame biskvitą. Atvėsusį biskvitą padaliname į 3 lakštus.
    Į tortinę formą įklojame apatinį lakštą, ant jo sudedame nuplautas braškes ir užpilame pradėjusia stingti braškių želė.
    10 min. laikome šaltai.
    Antrą biskvito lakštą supjaustome žiedais. Kas antrą žiedą dedame ant sustingusio žele sluoksnio, o kitus padžioviname orkaitėje ir sumalame torto šonams papuošti.
    Kremui suplakame grietinėlę, į ją įmaišome kondensuotą pieną, trynius, pertrintą varškę ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkintą bei ištirpintą želatiną.
    2/3 kremo supilame ant biskvitinių žiedų.
    Uždedame trečią lakštą ir supilame likusį kremą.
    30 min. tortą laikome šaltai.
    Tortą išimame iš formos, šonus apibarstome trupiniais, o viršų papuošiame braškėmis.

Komentarai2
Lina Žebrauskienė

turetu buti labai skanu

lina

gardu ir gražu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Brendžio kokteilis Sūrio padažas makaronams Sojos pupelių kotletai Ananasas grilyje Keksiukai su spanguolėmis Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!