Greita paieška
Receptai
Draugai

„Braškinis debesėlis“

„Braškinis debesėlis“
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sultinys , 1,5 litro
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Ryžiai , 350 gramų
  • Baltas vynas, sausas , 350 gramų
  • Braškės , 300 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinti sultinį.

  2. Sviestą ištirpinti, sudėti svogūną ir maišant kepti ant mažos ugnies, kol suminkštės (maždaug apie 5 minutes).

  3. Supilti Risotto ryžius gerai maišyti, kol susimaišys su sviestu.

  4. Užpilti vyną ir pakepti, kol jis išgaruos.

  5. Po truputį pilti karštą sultinį ir vis maišyti. Tada vėl įpilti truputį sultinio. Po dešimties minučių sudėti trintas braškes (dalį palikti papuošimui) ir toliau kepti, kol ryžiai bus beveik minkšti. Supilti grietinėlę, išmaišyti, pagardinti druska, pipirais.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Varškės pyragas su pudingu Purūs blyneliai Burokėlių salotos Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Traškios salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!