Greita paieška
Receptai
Draugai

Braškių ir kivių uogienė

Braškių ir kivių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Braškės , 500 gramų
  • Kivi , 4 vienetai
  • Cukrus , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Braškės nuvalomos, kivi nulupami. Kivi supjaustomi nedideliais gabaliukais ir blenderyje sumalami.

  2. Tada sumalamos braškės. Inde abi tyrelės sumaišomos įdedama cukraus ir gerai išmaišoma, kol cukrus ištirps. Supilstyti į sterilizuotus indelius. Laikyti šaldytuve. Skanaus.

  3. P.S. Greitam sunaudojimui sukraus galima nedėti.

Receptą atsiuntė silvijuma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu Mišrainė Užkandis "Ananasinės gėlės" Žemaičių blynai su faršu Grybų salotos su actu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!