Greita paieška
Receptai
Draugai

Braškių, maskarponės ir migdolinių sausainių desertas

Braškių, maskarponės ir migdolinių sausainių desertas
Braškių, maskarponės ir migdolinių sausainių desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Braškės , 400 gramų
  • Cukrus , 50 gramų
  • Maskarponės sūris , 250 gramų
  • Sausainiai , 150 gramų
  • Vynas , 4 valgomieji šaukštai
  • Mėlynės , 4 valgomieji šaukštai
  • Bananas , 1 vienetas
  • Mėtos , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. 4 braškes palikau papuošimui. Likusias braškes sutryniau su cukrumi smulkintuvu. Maskarponės sūrį sudėjau į dubenį, supyliau su trečdalius trintų braškių. Likusias pasilikau.

  2. Maišikliu grietinėlei plakti viską išplakiau iki vientisos rožinės masės. Itališkus migdolinius sausainius sutryniau tarp pirštų. Trupiniai turi būti stambūs. Vienai porcijai - kupinas valgomasis šaukštas trupinių.

  3. Taigi, sluoksniuojame: Šaukštas trupinių, užpilame šaukštą sauso balto vyno, uždedame maskarponės kremo kupiną šaukštą, pabarstome šaldytomis mėlynėmis. Tada - šaukštą trintų braškių. Vėl patrupiname sausainių, vėl dedame šaukštą kremo, mėlynių ir krašteliuose - truputį trintų braškių. Viršų puošiau braškėmis, bananais ir mėtų lapeliais.

  4. Taip susluoksniuojame viską į dar 3 indelius. SKANAUS!

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Virtos “gėlytės” Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!