Greita paieška
Receptai
Draugai

Braškių pica

Braškių pica
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 4 porcijos

    Stiklinė miltų,
    stiklinė pieno,
    4 šaukštai miltinio cukraus,
    2 šaukštai sviesto,
    500 g braškių.

  2. Kiaušinius išplakame su pienu ir 2 šaukštais miltinio cukraus. Paskui po truputį suberiame miltus. Braškes supjaustome ketvirčiais. Įkaitiname 220 laipsnių karštumo orkaitėje 4 nedideles picų formeles (arba didelę skardą) ir patepame sviestu.

    Į įkaitintas kepimo formas supilame tešlą, o ant viršaus sudedame uogas. Kepame maždaug 20 minučių. Dar karštus kepinius apibarstome miltiniu cukrumi

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Pyragas Damų kaprizas Paprasta lazanija su jautiena Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!