Greita paieška
Receptai
Draugai

Braškių salotos su aguoniniu užpilu

Braškių salotos su aguoniniu užpilu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Salotos , 300 gramų
  • Braškės , 250 gramų
  • Aguonos , 1 valgomasis šaukštas
  • Migdolai, riekutės , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 20 gramų
  • Medus , 25 gramai
  • Garstyčios , 25 gramai
  • Baltojo vyno actas , 45 mililitrai
Gaminimo instrukcija:

Gerai nuplautas braškes ir salotų lapus susmulkinti vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėti į dubenį. Švelniai pamaišyti. Pagardui aguonas sumaišyti su alyvuogių aliejumi, medumi, garstyčiomis bei baltojo vyno actu. Salotas apšlakstyti paruoštu užpilu, pabarstyti migdolo riekučių.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Silkė su cinamonu Dešrelės su bulvėmis Zrazai su trimis įdarais Grybų padažas Žuvienė iš upėtakio
Reklama
Prisijunk prie mūsų!