Greita paieška
Receptai
Draugai
Braškių salotos su aguoniniu užpilu
Kategorijos:
Gaivios salotos, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Salotos , 300 gramų
- Braškės , 250 gramų
- Aguonos , 1 valgomasis šaukštas
- Migdolai, riekutės , 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus , 20 gramų
- Medus , 25 gramai
- Garstyčios , 25 gramai
- Baltojo vyno actas , 45 mililitrai
Gaminimo instrukcija:
Gerai nuplautas braškes ir salotų lapus susmulkinti vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėti į dubenį. Švelniai pamaišyti. Pagardui aguonas sumaišyti su alyvuogių aliejumi, medumi, garstyčiomis bei baltojo vyno actu. Salotas apšlakstyti paruoštu užpilu, pabarstyti migdolo riekučių.
Skanaus.
Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!