Greita paieška
Receptai
Draugai

Braškių salotos su aguoniniu užpilu

Braškių salotos su aguoniniu užpilu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Salotos , 300 gramų
  • Braškės , 250 gramų
  • Aguonos , 1 valgomasis šaukštas
  • Migdolai, riekutės , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 20 gramų
  • Medus , 25 gramai
  • Garstyčios , 25 gramai
  • Baltojo vyno actas , 45 mililitrai
Gaminimo instrukcija:

Gerai nuplautas braškes ir salotų lapus susmulkinti vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėti į dubenį. Švelniai pamaišyti. Pagardui aguonas sumaišyti su alyvuogių aliejumi, medumi, garstyčiomis bei baltojo vyno actu. Salotas apšlakstyti paruoštu užpilu, pabarstyti migdolo riekučių.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos kepsneliai Lietiniai su dešrelėmis BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Tradicinis avienos šašlykas Kalmarai alaus tešloje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!