Greita paieška
Receptai
Draugai

Braziliška sriuba Camaro

Braziliška sriuba Camaro
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 viščiukas (apie 1 kg),
    250g ryžių,
    2 nedideli svogūnai,
    5 šaukštai aliejaus,
    500g šaldytų pomidorų,
    1 petražolių šaknis,
    2 l vandens,
    cirtrinos sulčių,
    petražolių,
    druskos, pipirų.

  2. Viščiuką supjaustyti į keturias dalis. Ryžius ir smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti aliejuje, kol įgaus auksinį atspalvį. taip paruoštus ryžius sudėti į puodą ir užpilti verdančių vandeniu, ant viršaus sudėti viščiuko gabalėlius, neatšildytus pomidorus ir griežinėliais supjaustytą petražolės šaknį. Virti ant silpnos ugnies 50 min. Po to išimti viščiuką, atskirti mėsą nuo kaulų ir mėsą sudėti atgal į sriubą. Tada sriubą pasūdyti, paskaninti pipirais ir citrinos sultimis. Prieš patiekiant pabarstyti smulkintais petražolių lapeliais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Makaronai su pomidorais ir sūriu Vištienos sriuba su kariu Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!