Greita paieška
Receptai
Draugai

Briuselio kopūstai su migdolais ir česnakais

Briuselio kopūstai su migdolais ir česnakais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kopūstai, briuselio , 500 gramų
  • Sviestas , 60 gramų
  • Migdolai , 0,5 stiklinės
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Briuselio kopūstus sudedame į verdantį vandenį ir verdame 7-10 min., kol suminkštės.

  2. Į keptuvę supilame aliejų, sudedame sviestą ir pakepiname migdolus, bei išspaustas česnako skilteles.

  3. Suberiame išvirtus Briuselio kopūstus ir maišydami, kepiname 1-2 min. Pagardiname druska ir pipirais. Tai puikus garnyras prie mėsos.

Receptą atsiuntė Mintarė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos sriuba su kariu Naminė pica Čenakai Vištienos širdelių guliašas Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!