Greita paieška
Receptai
Draugai

Briuselio kopūstai su migdolais ir česnakais

Briuselio kopūstai su migdolais ir česnakais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kopūstai, briuselio , 500 gramų
  • Sviestas , 60 gramų
  • Migdolai , 0,5 stiklinės
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Briuselio kopūstus sudedame į verdantį vandenį ir verdame 7-10 min., kol suminkštės.

  2. Į keptuvę supilame aliejų, sudedame sviestą ir pakepiname migdolus, bei išspaustas česnako skilteles.

  3. Suberiame išvirtus Briuselio kopūstus ir maišydami, kepiname 1-2 min. Pagardiname druska ir pipirais. Tai puikus garnyras prie mėsos.

Receptą atsiuntė Mintarė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Kugelis su cukinija Bulvės su grybais kaimiškai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!