Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvės su faršu ir kopūstais

Bulvės su faršu ir kopūstais
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sultinys , 250 mililitrų
  • Grietinė , 200 gramų
  • Sūris , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Reikės:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Faršas , 1 kilogramas
  • Rauginti kopūstai , 500 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą apkepinti aliejuje kartu su susmulkintu svogūnu, česnaku. Pasūdyti, įberti pipirų.

  2. Bulves nuskusti ir supjaustyti griežinėliais.

  3. Padažui sultinį sumaišyti su grietine, kiaušiniais ir tarkuotu sūriu.

  4. Kepimo formą ištepti sviestu, iškloti ją puse normos bulvių, tada - puse normos kopūstų, faršu, likusiais kopūstais ir likusiomis bulvėmis. Užpilti padažu ir kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie valandą.

Receptą atsiuntė Orinta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti žiediniai kopūstai Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Šparaginių pupelių sriuba GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!