Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulviniai blynai su lašiša

Bulviniai blynai su lašiša
Bulviniai blynai su lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Garnyrui:
  • Lašišos filė , 100 gramų
  • Grietinė , 4 valgomieji šaukštai
  • Krapai , 0,3 stiklinės
Blynams:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 0,5 vieneto
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Paprikos milteliai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuokite nuluptas bulves ir svogūną. Dudėkite į dubenį su šaltu vandeniu. Palikite jame 20-30 minučių.

  2. Į tą laiką išplakite kiaušinius kartu su miltais, pipirais, druska ir paprikos milteliais. Plakite iki vientisos masės.

  3. Išmirkytas bulves labai gerai nusunkite. Galite panaudoti ir popierinius rankšluostukus.

  4. Į nusausintas bulves supilkite išplaktų kiaušinių masę. Viską gerai išmaišykite ir uždenkite maistine plėvele, kad bulvės nepatamsėtų.

  5. Iškepkite vieną blyną. Jei, jūsų nuomone, prieskonių netrūksta, kepkite likusius po 5 minutes vienai pusei ant vidutinės ugnies. Blynukai gražiai apskrus.

  6. Iškeptus nusausinkite popieriniu rankšluostėliu, kad nebūtų riebūs.

  7. Dėkite blynus į lėkštes. Ant jų po gabalėlį lašišos (skaniausia su rūkyta lašiša), šaukštelį grietinės ir pabarstykite krapų.

  8. Paprasta ir skanu!

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Pievagrybių padažas Silkė su cinamonu Zrazai su trimis įdarais Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!