Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulviniai blynai su raudonaisiais ikrais

Bulviniai blynai su raudonaisiais ikrais
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Ikrai , 200 gramų
Reikės:
  • Aliejus , 8 valgomieji šaukštai
Blynams:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 1 galva
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, kvietiniai , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti.

  2. Svogūną išlukštenti ir taip pat sutarkuoti, sumaišyti su bulvių mase, įdėti druskos, žalią kiaušinį ir miltus.

  3. Aliejų pakaitinti keptuvėje ir iškepti 18 blynų. Kiekvienam blynui pasemti p 1 valgomajį šaukštą tešlos. Nuolat papildyti aliejų keptuvėje, kepti blynus iš abiejų pusių, kol bus gražiai paskrudę.

  4. Išdėlioti juos ant gofruoto popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklų, po to laikyti šiltus.

  5. Išplauti, išdžiovinti ir supjaustyti svogūnų laiškus. Grietinėlę gerai išmaišyti su svogūnų laiškais, 150 g ikrų, jei reikia - pasūdyti.

  6. Ant kiekvieno blyno sukrauti nedidelę kruvelę padažo, ant viršaus užberti likusių ikrų.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Vištienos širdelių guliašas Žuvienė iš upėtakio Virtų bulvių cepelinai su mėsa Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!