Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulviniai lizdeliai

Bulviniai lizdeliai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 10 vienetų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Pienas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai , 1 sauja
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Konservuoti žirneliai , 0,5 stiklinės
  • Kumpis , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauname bulves ir išverdame pasūdytame vandenyje.

  2. Atvėsusias bulves nulupame, sumalame mėsmale arba gerai sugrūdame.

  3. Į bulvių masę įdedame 1 kiaušinio trynį, įberiame 2 šaukštus miltų, pasūdome, paskaniname prieskoniais, išminkome.

  4. Kepimo skardą ištepame riebalais, bulvių tešlą dedame į konditerinį švirkštą ir ant skardos formuojame lizdelius (galima formuoti ir šaukštu).

  5. Į lizdelius pridedame su sviestu ar spirgučiais pakepintų žirnelių, virtų grybų, smulkiai pjaustyto svogūno, smulkiai pjaustytos dešros ar kumpio.

  6. Lizdelius aptepame kiaušinio tryniu, išplaktu su 2 šaukštais pieno.

  7. Kepame 10 min. orkaitėje, kol lizdeliai gražiai pagels.
    Skanaus!

Komentarai1
sisi

reiks pamegint,viliojanciai atrodo¡

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Kugelis su cukinija Kepta žuvis marinate Kepta vištiena su ryžiais Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!