Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulviniai vėdarai

Bulviniai vėdarai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Ingredientai:
  • Druska
Reikės:
  • Bulvės , 3 kilogramai
  • Kiaulės žarnos , 2 vienetai
  • Lašiniai , 100 gramų
  • Svogūnas , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti, gerai nuplauti, sutarkuoti, pridėti druskos, masę laisvai sukrėsti į gerai išvalytas kiaulės žarnas.

  2. Galus užrišti, dėti į skardą su nedideliu ištirpusių riebalų kiekiu ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Kepti apie 1h.

  3. Kepant vėdarus palaistyti riebalais, o kad nesutrūktų, žarnas keliose vietose subadyti, kai viena pusė apkepa, perversti į kitą.

  4. Patiekti su pakepintais lašinukais.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai1
Simonaa

Niam Niam mano megstamiausias patiekalas :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotos šparaginės pupelės Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Daržovių troškinys su vištiena Šaltos kavos kokteilis Sūrio padažas makaronams Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!