Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvinis plokštainis

Bulvinis plokštainis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 15 vidutinių bulvių;
    2 aguročiai;
    2 valg. šaukštai aliejaus;
    2 valg. šaukštai miltų;
    1/4 stiklinės šilto pieno;
    druskos ir pipirų pagal skonį.

  2. Sutarkuojame bulves ir aguročius, suberiame miltus, supilame aliejų, pieną, pagardiname druska ir pipirais. Paruoštą masę supilame į kepimo indą išteptą sviestu ar aliejumi ir pašaunam į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę. Kepame apie 25-30 min. Iškepusį plokštainį patiekiame su grietine, arba kitu mėgstamu padažu. Skanaus!

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Slyvų pyragas KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Ispaniškos pomidorų salotos Blyneliai su cukinija KRIAUŠIENĖ Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!