Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas

Bulvių apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 800 gramų
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Grietinėlė, neriebi , 200 mililitrų
  • Grietinė , 4 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 sauja
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 4 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais ar griežinėliais. Jei bulvės mažos, užtenka perpjauti per pusę.

  2. Pievagrybius labai smulkiai supjaustyti.

  3. Įmaišyti grybus į grietinėlę. Įberti prieskonių.

  4. Į kepimo skardą sudėtas bulves užpilti grietinėlės ir grybų padažu.

  5. Viršų aptepti grietine. Apibarstyti susmulkintais žalumynais.

  6. Pašauti į orkaitę 40 min. (iki 200 laipsnių)

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šparaginių pupelių sriuba Sūrio padažas makaronams Cukinija žiemai "Donecko" Žemaičių blynai su faršu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!