Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su aviena

Bulvių apkepas su aviena
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 0,5 kilogramo
  • Avienos faršas , 400 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Sviestas , 50 gramų
  • Prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Fermentinis sūris , 180 gramų
  • Grietinėlė, neriebi , 200 mililitrų
Mėsai:
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves supjaustyti griežinėliais arba kubeliais ir sudėti į kepimo skardą, išteptą sviestu.

  2. Faršą sumaišyti su susmulkintu česnaku, prieskoniais, pakepintu svogūnu. Sudėti ant bulvių.

  3. Viską užpilti grietinėle.

  4. Kepti orkaitėje iki 200 laipsnių bent 30-35 min. Po to gausiai apibarstyti apkepo viršų sutarkuotu sūriu ir pašauti į orkaitę dar 5-10 minučių.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Šašlykas orkaitėje Silkė su cinamonu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!