Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su aviena

Bulvių apkepas su aviena
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 0,5 kilogramo
  • Avienos faršas , 400 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Sviestas , 50 gramų
  • Prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Fermentinis sūris , 180 gramų
  • Grietinėlė, neriebi , 200 mililitrų
Mėsai:
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves supjaustyti griežinėliais arba kubeliais ir sudėti į kepimo skardą, išteptą sviestu.

  2. Faršą sumaišyti su susmulkintu česnaku, prieskoniais, pakepintu svogūnu. Sudėti ant bulvių.

  3. Viską užpilti grietinėle.

  4. Kepti orkaitėje iki 200 laipsnių bent 30-35 min. Po to gausiai apibarstyti apkepo viršų sutarkuotu sūriu ir pašauti į orkaitę dar 5-10 minučių.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Silkė su cinamonu Kepta žuvis marinate Želė tortas „Vasarėlė“ Taco Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!