Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su baltuoju padažu

Bulvių apkepas su baltuoju padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 800 gramų
  • Pienas , 2 stiklinės
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Fermentinis sūris , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti (1/2 šaukštelio sviesto pasilikti). Jame pakepinti miltus. Užpilti pieną ir virti visą laiką maišant, kol sutirštės.

  2. Pagardinti druska, pipirais, muskato riešutu ir užpilti ant nuluptų, griežinėliais supjaustytų ir sudėtų į riebalais išteptą skardą, bulvių.

  3. Kepti 45 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, pabarstyti tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė Sigita
Komentarai3
Viktorija

Tikrai užtenka 2-jų šaukštų pieno, ar reikia dviejų stiklinių, kaip kiti rašo komentaruose?

regina

bulves jau isvirtas supjaustyti?

Ramune

Labai labai skanu, tik i padaza keptuveje reikia pilti sultinio, kad jo gautusi daugiau :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Tarkuotų bulvių virtinukai Varškės pyragas su pudingu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Keksiukai su spanguolėmis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!