Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su lašiša

Bulvių apkepas su lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Prieskoniai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais ar skiltelėmis.

  2. Sudėti bulves į kepimo indą. Aliejaus kepimo inde turi būti tiek, kad apsemtų 1 cm indo aukščio.

  3. Bulves pabarstome priekoniais, žalumynais.

  4. Ant bulvių sudedame supjaustytus svogūnus.

  5. Ant svogūnų sudedame prieskoniais ištrintą lašišos filė.

  6. Ant viršaus užbasrtome sutarkuotą surį ir susmuklintus žalumynus.

  7. Kepame 180-190 laipsnių orkaitėje apie 45-50 min.

Receptą atsiuntė Jūratė P.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Orkaitėje troškinti balandėliai Silkė su cinamonu Krevetės grietinėlės padaže Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!