Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su mėsa

Bulvių apkepas su mėsa
Bulvių apkepas su mėsa Bulvių apkepas su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sultinys , 0,5 litro
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
Įdarui:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves ir mėsą išvirti. Bulves sutrinti su pašildytu pienu, o mėsą sumalti. Sultinį, kuriame virė mėsa, pasilikti.

  2. Pakepinti svogūną.

  3. Į keptuvę su svogūnu sudėti mėsą, įpilti kelis šaukštus sultinio, kad mėsa nebūtų per sausa. Patroškinti 1 min.

  4. Bulves išmaišyti su kiaušiniu, prieskoniais.

  5. Ištepti sviestu ar aliejumi kepimo indą. Pusę bulvių košės sudėti ant kepimo indo dugno. Ant bulvių sudėti mėsą, o ant mėsos - likusias bulves. Išlyginti paviršių. Pabarstyti džiūvėsėliais.

  6. Kepti 180 C orkaitėje apie 45 min.

  7. Padažą pasigaminti nesudėtinga. Ant keptuvės pakepinti miltus, įdėti grietinės, prieskonių, pomidorų padažo ir įpilti sultinio. Padažą kaitinti ant ugnies 2-3 min.

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Pekino kopūstų salotos Kepta žuvis marinate Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!